Totale intereurinrichting

Interieurdesigner Vincent Van de Moortel geeft uw interieur de optimale uitstraling en helpt u bij de keuze van de juiste kleuren en materialen die passen bij uw interieurstijl. Tijdens een bezoek op afspraak kan je al jouw interieurvragen aan ons stellen en tillen we jouw interieur naar het volgende niveau.

Op basis van uw behoeften creëert interieurdesigner Vincent Van de Moortel uw favoriete woonstijl. In onze toonzaal ontdek je een leuke collectie nieuwe sofa's, fauteuils, tafels en stoelen, maar ook gordijnen, lampenkappen en kussens kunnen door ons op maat gemaakt worden. 

“Dankzij zijn beroepservaring en permanente bijscholing slaagt decorateur Vincent Van de Moortel er steeds in een interieurstijl te ontwerpen die aansluit bij jouw persoonlijkheid en levenswijze en met respect voor elk budget."

Decoseat Interieur is hét adres voor uw totale interieurinrichting of interieur make -over. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak. 

Vragenvuur (bij ons op afspraak) € 195,00 : Gedurende één uur kun jij al je interieurvragen aan ons stellen.                                                          

Advies aan huis (bij jou op afspraak) € 495,00 : Stel twee uur lang al je interieurvragen in het comfort van je eigen huis.                                      

Totaalpakket (bij jou op afspraak) € 550,00 : Tijdens deze drie uur durende adviessessie geven we jouw interieur een boost.     

Totale intereurinrichting