Panoramisch behang

Mist uw interieur die ene blikvanger? Kies dan voor het meest geavanceerde panoramische behangpapier in de hoogste resolutie! De prints van IKSEL gaan van standaard decors, plafonds, architecturale ornamenten, decoratieve panelen en panoramische decors over historische collecties en handgeschilderde patronen.

IKSEL panoramisch behangsel door binnenhuisschilder -en behanger Vincent Van de Moortel bij u thuis als op kantoor. Het behangpapier van IKSEL roept gegarandeerd een magnetiserende atmosfeer op in uw interieur!

De eindeloze toepassingen van panoramisch IKSEL behangpapier maken het tot de ideale eyecatcher in uw inkomhal, bureel of ontvangstruimte, maar dient ook als sensuele sfeermaker in uw slaap of- woonkamer. Durf jij deze interieur make-over aan?

“De uitzonderlijke sfeer van jouw IKSEL behang versterken met unieke raambekleding in fluweel, linnen of zijde… Wat een opwindend verhaal!”

Doordat het behangpapier panoramisch is, vloeit elke lijn en kleur harmonieus in elkaar over. Droom je van Italiaanse tuinen, Art Deco, Chinoiserie, Japanse kraanvogels, een exotisch paradijs of de Taj Mahal? IKSEL heeft het allemaal!

Voor welk behangpapier je ook kiest, decorateur Vincent Van de Moortel ontvangt u graag in zijn winkel voor advies over de verschillende behangpapier collecties en toepassingsmogelijkheden.

Vincent geeft interieuradvies en kleuradvies aan huis.

Decoseat Interieur is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle merken behangpapier waaronder IKSEL, Sandberg, Farrow and Ball, Colefax, Rubelli en Pierre Frey. 

Panoramisch behang
iksels leverancier

De lksels waren de eersten in de ontwerpindustrie die het opwindende potentieel van de digitale revolutie erkenden. In 2001 digitaliseerden ze hun enorme archieven van handgeschilderde panelen en decors en werden ze de uitvinders van een nieuwe kunstvorm die de hoogste resolutie afdrukken ontleent aan decoratieve schilderkunst. Door praktische bruikbaarheid te combineren met ultieme luxe, hebben ze behang getransformeerd in aangepaste fresco's. Hun werk is gemakkelijk te herkennen aan de uitgebreide schilderkunst en fijn gestructureerde achtergronden. Zowel technisch als artistiek levert lksel de meest geavanceerde wandbekleding op de markt.