Decoseat Interieur maakt raamdecoratie op maat. In ons atelier naaien wij alle gordijnen, wavegordijnen en overgordijnen voor woonkamer, slaapkamer, keuken en bureel. Dit in alle gordijnstoffen en Inbetweens.

Wij hebben een eigen plaatsingsdienst die uw raamdecoratie, maar ook de gordijnrails op maat, gordijnroedes en muursteunen bij u plaatst en installeert. Decoseat Interieur biedt een uitgebreid gamma in elke stijl.

Omdat uw interieur met de juiste raambekleding valt of staat, kom ik vooraf graag eventjes langs voor de opmeting en advies, waar steeds rekening gehouden wordt met de interieurstijl en uw behoeftes.

Maak hier een afspraak en ontdek de laatste nieuwe gordijnstoffen, voeringstoffen en afwerkingsmogelijkheden voor uw gordijnen op maat.

Alles wordt “kant en klaar” geleverd zodat het eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Van subtiele gordijnen in glamoureuze stoffen tot luxueuze overgordijnen en siergordijnen of sierpanden.

Hou je van landelijke gordijnen met een linnenachtige matte weving en een natuurlijke uitstraling? Of hou je van gordijnen in no -nonsens kleuren en unieke prints? Met gordijnen van Decoseat Interieur zijn de mogelijkheden eindeloos.

Overgordijnen

 

“Een unieke combinatie van een uitgekiend railsysteem, een soepel vallende stof en de juiste confectie resulteert in de perfecte plooi.”