Zitbank en fauteuils

Decorateur Vincent Van de Moortel streeft ernaar een compleet universum te creëren door stoelen, fauteuils en zitbanken aan te bieden die trouw zijn aan de stijl van het huis. Of het nu gaat om een unieke creatie of de aanpassing van meubels uit de collectie, er zijn verschillende manieren om uw kamer aan te passen: keuze zitcomfort, houtsoorten, houtkleur, afwerking en meubelstof.

Dankzij mijn opleiding en kennis als meubelstoffeerder weet ik aan welke vereisten een kwaliteitszetel of fauteuil moet voldoen. Het opnieuw stofferen van een antiek meubelstuk is vaak niet interessant waardoor het aangewezen is om naar een nieuwe zetel uit te zien. Mijn expertise en visite aan verschillende meubelfabrieken hielp me bij de selectie van de beste internationale meubelpartners waardoor ik u een eigentijdse selectie kwalitatieve zitmeubels aan een betaalbare prijs kan aanbieden. 

Je kan bij mij terecht voor moderne zitmeubels waarvan je de modules zelf samenstelt in functie van jouw leefruimte , maar ook voor barkrukken, vintage zetels, Chesterfields in stof of leder en zitmeubels voor buiten.

“Onze eigentijdse collectie zitmeubels omvat eetkamerstoelen en bijhorende eettafels, nieuwe vintagezetels, fauteuils en canapés, maar ook poefs, relaxen en slaapbanken waarbij je heerlijk kan wegdromen!”

Onze zitmeubels zijn verkrijgbaar in stof of leder. De kleur van bv. de pootjes kunnen afgewerkt worden in de meeste RAL kleuren. Er wordt ook rekening gehouden met jouw gewenste zitcomfort: zacht, medium of stevig.

We bespreken alle mogelijkheden en personaliseren jouw favoriete salon of stoel op maat!

In onze collectie hebben wij ook speciale relaxzetels en zetelmodellen met een hogere rugleuning voor mensen met rug -of nekproblemen en hulpbehoevenden. De bekleding kan hier in een speciale stoffering of afwasbaar (kunst)leder.

Zitmeubels