Decoseat Interieur maakt voilegordijnen op maat. Ons atelier naait glasgordijnen, wavegordijnen en transparante voile gordijnen in fijne, soepel vallende transparante stoffen met een natuurlijke uitstraling en verkrijgbaar in een uitgebreid zacht kleurenaanbod.

Onze eigen plaatsingsdienst komt gordijnrails op maat, gordijnroedes en muursteunen bij u ter plaatse installeren op muren of plafonds. Voor elke toepassing bestaat de juiste gordijnrail.

Omdat uw interieur met uw raambekleding valt of staat, kom ik vrijblijvend langs voor advies en enkele opmetingen, waar steeds rekening gehouden wordt met de beoogde interieurstijl en uw behoeftes.

Maak hier een afspraak en ontdek de laatste nieuwe voilestoffen en afwerkingsmogelijkheden voor uw transparante of semi -transparante, lichtdoorlatende glasgordijnen op maat.

Alles wordt gemaakt en geleverd op maat zodat het kant en klaar geïnstalleerd kan worden door uzelf of door onze installateur.

Mist uw interieur die ene blikvanger? Kies voor een transparant Wave gordijn. Een unieke combinatie van een uitgekiend railsysteem, een soepel vallende voilestof en de juiste confectie die resulteert in de perfecte plooi.

Hou je van uitbundig of liever strak? Het Wave gordijn verandert iedere ruimte in een handomdraai en past bij iedere stijl.

Glasgordijnen