Gepersonaliseerde opleidingen

 

 

 

Decoseat organiseert opleidingen tot meubelstoffeerder. Tijdens deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden en inzichten om als meubelstoffeerder te starten en jouw eigen stoel of zetel om te toveren tot één nieuwe blikvanger!

Breng jouw eigen meubelstuk mee naar het atelier en ontmantel en stoffeer dit onder professionele begeleiding. Tijdens de cursus ontdek je alles over het ambachtelijk stoffeergereedschap, de industriële naaimachine en verschillende meubelstoffen. Ook leer je patronen tekenen en mousse afwerken op maat. Voorkennis is niet vereist.

De cursus tot stoffeerder bestaat uit 5 lessen, telkens van 09u00 tot 12u00. De inschrijving voor de stoffeeropleiding bedraagt 605,00 euro (inclusief btw) en dient vooraf te worden overgeschreven.

Je kan kiezen om de opleiding tot zetelstoffeerder te volgen op dinsdag, donderdag of vrijdag. Als je jezelf inschrijft voor de les op dinsdag, dan heb je 5 opeenvolgende dinsdagen les. Hetzelfde is van toepassing voor de lessen die doorgaan op donderdag of vrijdag.

Het gebruik van de werktafels, het ambachtelijk en modern stoffeergereedschap en alle basismaterialen om jouw favoriete meubelstuk te stofferen zijn inbegrepen.

Afwerkingsmateriaal (passementerie en siernagels), meubelstof en leder voor jouw stoel of zetel zijn niet inbegrepen. Als cursist kan je deze bij ons bestellen aan verminderde prijs.

We verwennen jou graag met 10% korting op al jouw bestellingen bij ons gedurende 1 jaar! Zowel op jouw aankoop van een nieuwe meubelen, maar ook op de aankoop van een tapijt, verlichting, stoffeermaterialen, meubelstoffen en mousse.

Na jouw stoffeeropleiding beheers je alle basisvaardigheden en verkrijg je het Diploma tot Meubelstoffeerder’. 

Volg ons op Facebook en Instagram om te weten wanneer de volgende opleiding tot meubelstoffeerder start of stuur een berichtje via whatsapp.

Ons stoffeeratelier is niet groot. Per lesdag zijn er slechts 2 plaatsen beschikbaar. Snel inschrijven dus!

Meubelstoffeerder

Hoe inschrijven?

  1. Pak jouw agenda erbij en neem telefonisch contact. We overlopen het beschikbaar aantal plaatsen en jouw startdatum.
  2. Breng een werkstuk mee: een pouf, een keukenstoel, Louis XIV of Louis XVI. Kies een meubelstukje dat je op 5 lessen kan stofferen.
  3. Werkkledij en notitiemateriaal meebrengen is welkom!
  4. Restitutie niet mogelijk.

Betaal uw bijdrage van 605,00 euro (incl. btw) op ons IBAN nummer: BE97 0015 5077 3049. Gebruik daarbij de mededeling: "jouw naam + opleiding stoffeerder + startdatum van de opleiding".

Klik hier om deze infopagina in PDF af te drukken.