INTERIEURADVIES

Met professioneel kleuradvies, carpet op maat, hippe tafels & stoelen, verlichting, behangpapier en lampenkappen is Decoseat het absolute aanspreekpunt voor elk interieurproject.

Wie binnenkomt bij Decoseat voelt aan alles de liefde voor sfeervolle inrichting en interieurdecoratie. De knappe gordijnen op maat, de luxueuze tapijten uit natuurlijke materialen, de magische sfeerverlichting en sublieme interieuraccessoires vormen één warm geheel.

Warme interieurs

Interieur stalen

DETAIL & KWALITEIT

Interieur Decoseat staat gekend om zijn goede service, verfijnde ambacht en vakmanschap. “Wij gebruiken hoogwaardig materiaal en werken met eigentijdse en kwalitatieve collecties met een hoog designgehalte. Decoseat specialiseert zich in carpet op maat, stoelen en zetels, panoramisch behang, lampenkappen en verlichting. We geven écht aandacht aan elk detail!

MAATWERK met KARAKTER

Interieurexpert Vincent Van de Moortel is gespecialiseerd in kleuradvies, totale interieurinrichting en interieur make -overs. “Van opleiding ben ik binnenhuisschilder en interieurvormgever", vertelt de man met een vurige passie voor kleur en vorm. “Verfijnde afwerking en detail vind ik enorm belangrijk. Zo staat Decoseat al jarenlang gekend om degelijkheid, correcte prijzen en onberispelijke service. De gordijnen en het stoffeerwerk komen uit eigen atelier, maar we maken ook lampenkappen en sierkussens op maat. We werken overal in België. Zo herinner ik me een villa nabij Brussel. De nieuwe eigenaars kozen voor een totale interieur decoratie: iedere slaapkamer werd behangen en voorzien van bijpassende gordijnen en verlichting. De master suite kreeg één gestoffeerde wandbespanning waarvan de luxueuze stof zorgvuldig werd opgespannen op de muren. Zelfs de bedden en hoofdborden werden gestoffeerd. Het interieur kreeg extra karakter door enkele splinternieuwe meubelen uit mijn collectie."

Houten lamel

KLANTEN

Decoseat maakt gordijnen op maat, lampenkappen en stoffeert meubels in eigen atelier. Doordat wij alles voor een totale interieur make-over aanbieden onder één dak, kan flexibel en gepersonaliseerd werk worden geleverd tegen een correcte prijs. Tot onze klanten behoren tal van gerenomeerde horecazaken, maar ook politici, adellijke families en kunstenaars.

Meubelstoffen