Decoseat blaast je interieur nieuw leven in.

Met gordijnen op maat, een grondige vakkennis over decoratie en oog voor detail is Interieur Decoseat een begrip. In Gent, Vlaanderen en zelfs buiten de landsgrenzen. 'Warme interieurs met karakter zijn mijn visitekaartje', zegt zaakvoerder Vincent Van de Moortel trots.

Wie binnenkomt bij Interieur Decoseat voelt aan alles de liefde voor sfeervolle inrichting. De knappe overgordijnen, de luxueuze tapijten uit natuurlijke materialen, de imposante luchters, de elegante meubelen en de verfijnde accessoires vormen een warm geheel.

Warme interieurs

Interieur stalen

DETAIL EN KWALITEIT

Interieur Decoseat onderscheidt zich ook door authentiek vakmanschap. “Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardig materiaal en gerenommeerde stoffencollecties. Alleen zo genieten onze klanten lang van hun gordijnen, wandbespanning of stoffeerwerk. Ook voor kwalitatieve, nieuwe meubels kan men bij ons terecht: moderne en hedendaagse sofa’s, tafels en bureaus, stoelen, kasten, nachttafels en zoveel meer. We geven aandacht aan elk detail.

KARAKTERVOL MAATWERK

Vincent Van de Moortel is een échte interieurdecorateur. Hij legt zich toe op maatwerk, wandbespanningen, gordijncouture en stofferen van moderne en antieke meubelen. Totale interieurinrichting, unieke raamdecoratie, kleuradvies én wandbekleding vormen zijn specialiteiten. “Van opleiding ben ik binnenhuisschilder en interieurvormgever”, vertelt de man met een aangeboren gevoel voor kleur en vorm. “Onberispelijke afwerking en detail vind ik enorm belangrijk. Zo herinner ik me een oude villa nabij het Brusselse. Mijn klant koos voor een totale interieur make-over: alle slaapkamers werden thematisch behangen, voorzien van aansluitende gordijnen en afgeboord sisaltapijt. De ouderlijke slaapkamer kreeg een wandbespanning in een 18e -eeuwse stof die zorgvuldig werd opgespannen op de hoge muren. Ook werden de bedden en hoofdborden gestoffeerd. Het hele interieur werd smaakvol ingericht met accessoires en meubels uit mijn collectie. Tot de badhanddoeken in de kast. Heel chic.”

Houten lamel

Klanten

Decoseat Interieur werkt in eigen atelier. Hierdoor kan men flexibel en gepersonaliseerd werk leveren tegen een correcte prijs. “Stad Gent, KASK, Panamarenko, Kris Martin, Griet Op de Beeck, Rogier Vancamelbecke en architecten zijn klant bij ons. Dat schrijvers, politici en adellijke families bij mij komen geeft veel voldoening”, klinkt het.

Meubelstoffen