INTERIEURADVIES

Met professioneel advies voor uw interieur, een ruime collectie tapijten op maat, massieve tafels & stoelen, hippe verlichting, behangpapier en lampenkappen is Decoseat Interieur uw direct aanspreekpunt voor elk interieurproject, ongeacht uw budget.

Wie binnenkomt bij Decoseat voelt aan alles de kennis over kleurcombinaties, sfeervolle inrichting en decoratie. De handgemaakte gordijnen op maat, de luxueuze tapijten uit zachte materialen, de massieve meubelen op maat en sublieme verlichting vormen één warm geheel.

Warme interieurs

Interieur stalen

DETAIL & KWALITEIT

Interieur Decoseat gaat prat op service en vakmanschap. “Wij gebruiken hoogwaardig materiaal uit lokale collecties met een hoog designgehalte. Decoseat specialiseert zich in moderne, Oosterse en landelijke tapijten op maat, panoramisch behang, stoelen en lampenkappen. Elk detail krijgt aandacht!

MAATWERK met KARAKTER

Interieurexpert Vincent Van de Moortel is gespecialiseerd in totale interieurinrichting en interieur make -overs. “Van opleiding ben ik binnenhuisschilder en interieurvormgever", vertelt de man met een passie voor tijdloosheid en vorm. “Een onberispelijke afwerking tot in de kleinste details zijn enorm belangrijk, vooral ook wanneer het gaat om uw gordijnen en stoffeerwerk, lampenkappen en sierkussens. We werken overal in België, adviseren en staan in voor opmeting en ontwerp van de juiste raamdecoratie, behangwerk en verlichting. Ikzelf stoffeer ook wanden in stof, een wandbespanning waarbij luxueuze stof zorgvuldig is opgespannen op de muren. Zelfs bedden en hoofdborden kunnen worden gestoffeerd. Op die manier krijgt uw interieur écht een persoonlijke touch". 

Houten lamel

KLANTEN

Decoseat maakt gordijnen en lampenkappen en stoffeert kussens en meubels in eigen atelier. Doordat wij onder één dak alles voor een totale interieurinrichting aanbieden, kan heel flexibel en gepersonaliseerd werk geleverd worden tegen een scherpe prijs. Tal van particulieren, horecazaken, maar ook politici, adellijke families en kunstenaars vonden hun weg naar ons huis. Aarzel niet en neem vandaag nog met ons contact!

Meubelstoffen