Decoseat Interieur is zich bewust van de strenge eisen en complexiteit van op maat gemaakte tafels en stoelen en zet zich in om de beste knowhow te garanderen en alle projectontwikkelingsfasen te beheersen via het vereiste serviceniveau.

Exclusieve eettafels, salontafels, consoletafels, cocktailtafels en bijzettafels zijn afgewerkt met marmer, geborstelde messing, massieve houtsoorten of getemperd glas zodat zij een perfecte aanvulling zijn op uw ontbijthoek, woonkeuken of eetkamer.

Elk ontwerp combineert natuurlijke elegantie en architecturale allure in perfecte harmonie zodat hun design en vormgeving een middelpunt zijn voor uw woonkamer die aansluit bij elke interieurstijl.

Vaak zijn zij een eigentijdse versie van traditionele modellen die samengaan met bijhorende stoelen, vitrinekast, wijnkast, TV kast en minibar.

Tafels, stoelen en cocktailzetels

Tafels, stoelen en cocktailzetels

Decoseat Interieur biedt ook leuke bistrotafels die ideaal zijn voor kleinere ruimtes waar de plaats beperkt is of voor uw Airbnb.

Bij een gezellige eettafel horen comfortabele stoelen. Decoseat Interieur stoffeert bestaande stoelen, maar levert ook nieuwe modellen eetkamerstoelen, barstoelen en cocktailzetels. 

Elk zitmeubel is verkrijgbaar in brandvertragende, afwasbare en vuilafstotende meubelstoffen voor intensief gebruik of leder.