Totale intereurinrichting

Interieurvormgever en decorateur Vincent Van de Moortel geeft uw interieur een diepere uitsraling met originele kleurcombinaties, objecten en accenten. 

In zijn atelier en toonzaal kan je met al jouw vragen terecht om jouw interieur de gewenste uitstraling te geven. Met eigentijdse interieurstoffen, behangpapier, een inspirerende collectie sfeerverlichting, tapijt en meubilair, kan je elk detail perfect op elkaar afstemmen tijdens uw bezoek aan Decoseat. Doordat je bij Decoseat alles voor uw interieur hebt onder één dak, ben je 100% zeker dat elke aankoop steeds bijdraagt aan jouw persoonlijke stijl. 

Op basis van uw behoeften, ontwerpt decorateur Vincent Van de Moortel originele gordijnen, kussens op maat en lampenkappen, maar je kan bij hem ook terecht voor sofa's, fauteuils, tafels en stoelen.

Op basis van uw behoeften creëert Vincent met leuke ideeën en originele invalshoeken voor u uw favoriete interieurstijl.

“Dankzij zijn beroepservaring en permanente bijscholing slaagt decorateur Vincent Van de Moortel er steeds in een verfijnd eindresultaat te realiseren met respect voor elk budget. Mooie interieurs hoeven helemaal niet duur te zijn!”

Decoseat is hét adres voor een kwaliteitsbewust interieur, een totale interieurinrichting of een interieur make -over. De interieur make -overs die ik geef kunnen gaan van slaapkamer tot kinderkamer make -overs, tot aan het kleinste kamertje in huis of een tuinhuis make -over.

Decoseat Interieur decoreert uw interieur met nieuwe raambekleding, decoratieve accessoires of wandbespanning. Als u dat wenst voorziet Decoseat zelfs de borden, het bestek en de badjassen in uw kast.

“Maak van uw interieur een warme plek waar je heerlijk thuiskomt!” 

Totale intereurinrichting